Ingredienser

1 aubergine

2 æg og en tallerkenfuld hvedemel

1 portion god tomatsauce (Jeg laver min på en base af hakkede tomater, tomatpuré, Herbamare bouillon, løg, oregano og basilikum og hvad jeg nu har af grønt på køl (fx gulerødder, spinat, peberfrugt, bladselleri).)

 

Sådan gør du

Skær auberginen i skriver og drys salt på alle skiver, de kan fint ligge i lag.

Lad skiverne ligge 20 minutter til en halv time, til der dannes små dråber på auberginen; så er bitterstofferne trukket ud.

Skyl aubergineskiverne i vand, tør dem med et rent viskestykke, vend dem i  sammenpisket æg og derefter i mel, og steg dem på panden, til de er gyldne.

Imens laver du tomatsaucen, som du lægger i et ildfast fad med aubergineskiverne som lasagneplader.

Drys med revet ost og lad lasagnen blive godt varm ved 200 grader, ca.  1/2 time.

Server med en god salat eller et lækkert brød med olie til.