Vi får af og til burgere; helt fra bunden med hjemmestegte bøffer, friskbagte burgerboller (jeg bruger sommetider de her gulerodsboller til det) og masser af grønt. Børnene elsker det, fordi de selv kan bestemme, hvad der skal i, og når bordet bugner af sunde muligheder, er det nemt at give dem frit slag. I et australsk madmagasin så jeg for noget tid siden en lækker variation af fyldet i en burger; her var der brugt en form for ratatouille, og det gjorde jeg efter her til aften. Helt fantastisk resultat! Smør brødet med lidt god mayonnaise (gerne aïoli), læg en god håndfuld salat på, en god bøf (eller vegetarbøf, kylling eller fisk) og så en stor skefuld rataouille. Jeg serverede bocconcini (små mozzarellakugler) til sammen med en god olie, salt og friskkværnet peber. Det varer ikke længe, før det igen ryger på menuen, måske en dag vi får gæster til frokost; det er simpelt, men har en snert af luksus over sig.