sticky dates

…og det ikke en kongesøn, der er tale om her. Men min søn, som nu er 8 uger. Og som den gode dreng han er, er der nu ved at komme et par ledige timer til rådighed om aftenen, så jeg igen kan tage fat på bloggen. Og det har jeg virkelig glædet mig til; med tre børn er det rart at have en alenestund at se frem til.

Billedet her er fra hospitalsopholdet, som ligesom alt andet her down under var en oplevelse på godt og ondt. Billedet er et af de gode minder med den første kop gode kaffe efter fødslen ledsaget af en ny favorit, sticky dates. En kaloriebombekage uden lige med masser af brunt sukker og lækre dadler overhældt med en karamelagtig sauce. Yum! Jeg har endnu til gode at teste opskrifter på denne sag, men den kommer på herinde, så snart jeg får det gjort.

Good to be back!