Jeg forsøger at få så meget fisk på bordet herhjemme som muligt, og gerne i alskens afskygninger. Indrømmet, jeg er ikke storfan af fisk, så det skal for mig være nemt og smagfuldt, for at jeg kaster mig ud i det. Børnene er vilde med fiskefrikadeller, så det er ofte sådan, fisken optræder, gerne med en masse grønt i farsen (på billedet er farsen rørt med en masse grønkål).

Og skal det være ekstra let, kommer jeg farsen i en lille rugbrødsform, foret med bagepapir. Bag farsen ved 200 grader i cirka en halv time, og lad den køle så meget af, at du let kan skære skiver af den. Nemt og lækkert uden det store besvær – det kan vi lide!

Jeg laver oftest farsen fra bunden, og det sker gerne med forskellige slags fisk, fx torsk og laks, et æg eller to, lidt mel og mælk, salt & peber – og så en masse grønsager, fx grønkål, selleri eller friske krydderurter. Hvis jeg ikke har tid til at røre farsen selv, køber jeg gerne Pernilles Fiskefars, den er ganske udmærket.