frozen yogurt

Der er åbnet en ny yoghurt bar i vores skønne forstad til Melbourne, og det gav mig idéen til at prøve selv at lave frozen yogurt (på en 30 graders varm dag…). Googlede diverse opskrifter på nettet, men synes, mange af dem var for tidskrævende. Og så prøvede jeg følgende med STOR succes (giver 3 mindre skåle): 250g yoghurt, 250g frosne hindbær og 2 spsk ahornsirup (skulle være bedre for blodsukkeret end det hvide stads…) køres på foodprocessoren/blenderen, indtil alle hindbær går i ét med yoghurten. Servér med det samme (fx drysset med lakridspulver og frysetørret hindbær som her) – bedste “is” jeg længe har fået, og børnene var ellevilde! Nu skal der så leges med forskellige smagsvarianter. Frossen banan og lidt frisk mynte vil være godt, tror jeg; det er næste forsøg. Kunne det være nemmere?

NB: Jeg læste et sted, at du kan lave det et par timer før servering og opbevare det på frost – det har jeg dog ikke testet (endnu).