Til 4 personer som hovedret med brød til eller som tilbehør til fx kylling

 

Ingredienser

1 stor sød kartoffel, skrællet og i stykker à ca 2×2 cm, kogt

3 store kartofler, skrællede og i stykker à ca 2×2 cm, kogte

1 løg i tynde skiver

2 stilke blegselleri i små skiver

2 søde, gule chilier i tynde skiver

1 grøn chili i små stykker

evt. mere tørret chili efter smag

3 tsk. stødt spidskommen

salt & peber

 

3 friske tomater i grove stykker

2 håndfulde frisk koriander

2 håndfulde cashewnødder

 

Sådan gør du

Kom lidt olie i en gryde og sautér løg sammen med spidskommen et par minutter.

Tilsæt blegselleri og chili, steg videre et par minutter.

Kom de kogte kartofler i, hæld ca. 4 dl vand ved, drys med salt og peber, og lad simre en halv times tid.

De sidste fem minutter lader du tomater og koriander simre med, og pynt så med cashewnødder og evt. mere frisk koriander.

Servér som tilbehør til fx kylling eller med groft brød og en lille smule creme fraiche, hvis det er blevet meget stærkt.