Vi fejrede 1. december med en lækker, lille hjemmebrunch, og måske du kan bruge menuen til inspiration? Nogle af tingene kan klargøres aftenen inden, og menuen er ikke alt for omfattende – lidt, men godt!

– God kvalitetssalami med kalamataoliven

– Bocconcini (små mozzarellakugler) overhældt med god olivenolie og friskkværnet salt og peber

– God skæreost med masser af peberfrugt (gerne forskellige farver)

– Røget laks foldet om blancherede asparges serveret med dilddressing (jeg ved, at asparges er ude af sæson i DK nu; hvad med blancherede knoldselleristænger drysset med salt og peber som alternativ?)

Æg på glas toppet med æblestykker i karrymayo og rejer

– Fad med frisk frugt

Chokoladebrud

Pisket smør

Spinatboller og rugbrød

– God kaffe, juice og Asti (kom evt. et Amarena kirsebær i glasset) og smoothie til børnene

– Godt selskab 🙂