Efter en skøn tur i teatret i lørdags, havde jeg endnu engang fornøjelsen af et besøg hos Kählers Spisesalon i MP Bruunsgade i Århus. Jeg blev engang sidste år stor fan af stedet, har været der ofte og er altid kun gået glad derfra.

Menukortet har den tid, jeg har kendt stedet, budt på samme ramme om retterne, men med sæsonvariation. Der er ikke overdådigt meget at vælge imellem, men til gengæld er alt meget lækkert og udstråler fin kreativitet og en kærlighed til gode råvarer. Du kan se menukortet, som det ser ud p.t., her. Vi er ikke ude i gourmetmad her, men du får virkelig lækker mad til yderst rimelige priser, og jeg er altid inspireret, når jeg går derfra. Især smørrebrødet på stedet og de fine medaljer har overbevist mig gang på gang. Og så er det hyggeligt og smagfuldt indrettet med biopejs, fåreskindstæpper og en masse lækkert Kähler-keramik – og bedst af alt, servicen er helt i top.

Vi spiste denne aften Marius’ Muse (vegetarsmørrebrød), Arabisk gulerodssuppe, Simreret og smagte de to desserter Solbær-lakrids-medalje og Hvid cheesecake. Alt meget skønt, smagfult og mættende – og bare 500kr for to mand, det er nærmest billigt sluppet.

Så skynd dig af sted, hvis du endnu har et besøg til gode – du kommer ikke til at fortryde det!