4 personer

 

Ingredienser

500 g hakket oksekød

2 fed hvidløg, knuste

2×2 cm revet, frisk ingefær

1/2 dl kinesisk risvin

1/2 dl kinesisk barbecuesauce (Char Siu sauce)

1 broccoli i buketter

1/2 spidskål, hvidkål eller rødkål

 

1 frisk rød chili i skiver

frisk koriander

peanuts eller cashewnødder

sød chilisauce

soyasauce

 

Sådan gør du

Varm lidt olie op i en gryde, brun kødet med hvidløg og ingefær.

Tilsæt risvin og barbecuesauce, varm igennem et minuts tid.

Tilsæt broccoli, og når de er al dente, kommes kålen i – retten er klar, så snart kålen lige falder sammen, og altså inden den bliver blød; den skal bevare størstedelen af sin sprødhed.

Servér med nudler, frisk chili, frisk koriander, chilisauce eller soya og peanuts/cashewnødder.