veggie patties

 

Det er nok gået op for dem, der måtte følge med herinde, at jeg er VILD med grøntsager. Jeg spiser gerne en bolognese eller et stykke skønt kylling, men oftest er det grøntsager med grøntsager på, der lander på vores tallerkener herhjemme. Og hvem kan stå for en god burger – især når “bøffen” er lilla og fyldt med vitaminer? Inspirationen kommer fra min nye favoritrestaurant i Melbourne, Veggie Bar i Brunswick Street, der serverer noget nær det bedste vegetarmad, jeg nogensinde har fået. Bøffen her på billedet består af bl.a. rødbede, kikærter og linser, og jeg kan godt lide at servere den i roti brød eller lebanesisk brød (kig hos din etniske købmand) med en simpel salat (her blandede salatblade med semidried tomater og en masse spirer), en yoghurtdressing og sprøde, sprøde kartofler. Fryd for øjet og ganen!