chokolademuffin

 

Cirka 20 stk. i små papirforme eller mængde svarende til cirka en halv bradepande.

Ingredienser

1 dl smagsneutral olie

300 g sukker

2 æg

1 dl vand

1 dl appelsinjuice

50 g kakao

300 g mel

1 tsk natron

1 tsk bagepulver

1/2 tsk vanillepulver (el. vanillesukker)

300 g mel

50 g grofthakket, mørk chokolade

1 håndfuld kokosmel

 

Sådan gør du

Pisk sukker med olie, og tilsæt herefter æggene et ad gangen.

Kom appelsinjuice og vand i, og sigt herefter de tørre ingredienser i.

Vend til sidst kokosmel og hakket chokolade i.

Fordel i muffinforme (fyld dem halvt op) eller en lille bradepande, sæt kaffen over, og bag de velduftende muffins cirka et kvarter ved 200 grader.

Prøv at skifte kokosmel og hakket chokolade ud med revet citronskal og nødder, lidt bananmos eller måske lidt tørret frugt?