Jeg har været i København denne uge og set en masse dejlige mennesker. To af dem er mine søde kusiner, som jeg først nød en masse champagne med og efterfølgende delte tømmermænd med også. Vi var en tur i Torvehallerne, hvor det meste er lukket om mandagen (øv), men der var åbent hos Sweet Valentine, og jeg købte tre romkugler (eller trøfler, alt efter hvor i landet man er fra), som vi fik med god kaffe til efter vores kl. 17-tømmermændsfrokost (pizza). Gode var de, og det minder mig om, at jeg snart skal forsøge mig herhjemme med nogle – har du prøvet det?Den første udfordring ved romkuglerne består i, at de skal laves af gammel kage. Det er ikke noget, vi ofte har på lager, så er det sagt. Men jeg er begyndt at fryse lidt rester ned her og der, og så kører jeg dem på foodprocessoren med kakaopulver, romessens eller lidt likør af en slags, en rest marmelade og måske lidt nødder – du kan smage dig frem undervejs. Og så kan du gøre dem super festlige ved at trille dem i kulørte krymmeltyper eller som hos Sweet Valentine i lækker lys og mørk chokolade samt frysetørret hindbær (fås bl.a. hos Specialkøbmanden). God fornøjelse!