marokkansk kalkun

 

Vi tager meget snart til New Zealand på en 3 ugers road trip. Og så skal der ryddes ud i køleskab, fryser og øvrige skabe; jeg HADER at smide mad ud. Jeg har haft travlt med at underholde 3 børn i 35 graders varme og nåede ikke det miniindkøb, jeg egentlig havde planlagt, så jeg er svært tilfreds med det måltid, jeg trods alt fik stablet på benene. Ikke mad egnet til 35 graders varme, men man må jo arbejde med det, man har :-).

Med en rest kalkunkød, søde kartofler, lidt hvidkål, svesker, kikærter og en dåse hakkede tomater krydret med marokkansk inspiration kom der utroligt velsmagende kalkungryde på bordet serveret med den sidste slat hel boghvede i huset og resten af mandelsplitterne fra de lykkelige gløggstunder i december. Kan varmt anbefales – find opskriften her!