tarte au citron

Jeg siger det lige igen: Citron er og bliver min favoritingrediens. Bruger den dagligt i alle former for madlavning og går i panik, når jeg løber tør, og den er fantastisk til bagværk også. Dette er min nye favorit: Tarte au citron/citrontærte. Jeg lavede den som dessert til en fransk middag, jeg stablede på benene for min søster og svoger  for knap et års tid siden, og jeg husker, at jeg lavede tærterne dengang på baggrund af flere forskellige opskrifter. Jeg husker bare ikke hvilke, så denne gang gik jeg slavisk frem efter brødrene Price’s version, og den fungerer særdeles godt. Jeg lavede dem i mine små portionsforme, fordi det er lidt noget særligt at få sin helt egen tærte, og så serverede jeg friske bær til. Sidst serverede jeg den med solbærkompot, og det var også rigtigt lækkert!