Nødder – mmm! Tørret frugt – mmm! Chokolade – mmm! Alle tre ting på én gang; ja tak! Og så kan du lave det selv, lige præcist med det indhold du ønsker. Tag 200 g mørk chokolade, og smelt det over vandbad. Rist imens 100 g forskellige nødder (fx valnødder, hasselnødder og mandler) i ovnen ved 200 grader ca. 7 minutter, og hak dem groft, når de lige er kølet lidt af. Hak også 100 g tørret frugt (fx rosiner, tranebær eller abrikoser). Tag lidt af både den tørrede frugt og de hakkede nødder fra i en lille skål, og bland resten i den smeltede chokolade. Hæld massen ud på et stykke bagepapir, drys med det, du stillede til side, og glat med bagsiden af en ske. Stil et køligt sted, og bræk pladen i passende stykker, når chokoladen er stivnet. Spis til en god kop kaffe, og bliv varm af glæde!