KiinKiin_Forret

 

I weekenden den 17.-19. oktober er der Bolig, Mad og Design messe i Forum i København. Der er masser af inspiration at hente inden for de tre kategorier – og du kan vinde billetter til messen lige her! Jeg udlodder 2X2 billetter til messen  sammen med Årets Vildtret, en kokkekonkurrence med fokus på frisk vildtkød og gode danske råvarer.

På konkurrencedagen skal finalisterne først improvisere en forret med vildtkød fra en råvarebuffet, og efterfølgende skabe en hovedret med krondyrinderlår efter egen opskrift. Disse to retter skal præsenteres for dommerpanelet, der til sidst udvælger vinderen af Årets Vildtret 2014. Dommerpanelet, der har udvalgt finalisterne, består af kokkene Francis Cardenau, Rasmus Grønbech, Mikkel Maarbjerg og Mikkel Marschall samt landmand Søren Wiuff og Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø.

Du deltager i lodtrækningen ved at sende mig en email på anja@gesmak.dk med emnet “Årets Vildtret 2014” eller kommentere på opslaget på facebook. Jeg trækker vinderne onsdag den 15.10. kl. 10, og vinderne får direkte besked. Billetterne gælder til alle tre dage på messen. Held og lykke, og god fornøjelse! 🙂
Du kan læse mere om konkurrencen her.
NB: Vinderne i denne konkurrence ER udtrukket.