foodfestival_logo

 

Jeg lider ikke af decideret hjemve under mit ophold her i Australien, for her er så mange ting at opleve uafbrudt. Men selvfølgelig er der ting og mennesker, jeg savner, og af og til også et arrangement, jeg gerne ville have deltaget i. Og her er et af dem – Food Festival i Århus 6.-8- september. Sidste år rejste vi herned, lige inden det gik for sig, og også i år må jeg gå glip af herlighederne. Men hvorfor tager DU ikke af sted og nyder, smager og bliver begejstret på mine vegne?

Du kan vinde to billetter ved at fortælle mig, hvad du glæder dig mest til på festivalen, og hvorfor – se programmet her. Skriv i kommentarfeltet på Facebook eller send mig en mail med dit svar, og få endelig dine venner til at deltage i konkurrencen også. Vinderen får to billetter og bliver udråbt torsdag den 5. september. Billetterne gælder til alle tre dage, så der venter masser af oplevelser, og jeg modtager gerne billeder fra festen! 🙂