Jeg holdt fødselsdags- og afskedsfest i lørdags for 60 personer inkl. børn – et stort stykke arbejde, men heldigvis også med et skønt resultat og en fantastisk dag. Hvis du skal holde brunch i den nærmeste fremtid kan du måske bruge menuen til inspiration?

Velkomstdrink: Asti med rabarber/ingefærsaft

Diverse brød, bl.a. Norsmindebrød, langtidshævet kæmpebrød og brød bagt i Römertopf

Oste- og pølsefad: Primadonna, Port Salut, smøreost med sesam og 3 slags chorizo- og spegepølse

Ananasmarmelade, rabarbermarmelade og dadelnutella

Tunsalat med chili og persille

Maftooleh, spidskålssalat med kylling og kartoffelsalat med friske abrikoser

Friskkærnet smør

Gul sommergazpacho med rugbrødscroutoner

Rugstave med ærtedip

Saltede mandler

Dadelkugler med myntechokolade

American apple pie, traditionel brunsvigerkagemand, kanelsneglekage & banankage med birkes

 

Børnebordet:

Pølsehorn & pizzasnegle

Gulerodsbrud

Agurke- og gulerodsstave

Dadelkugler med myntechokolade

Skåle med majs og tomater