Til en barbecue for et par uger siden blev der serveret en lækker olivendip med tilhørende meget lækre rice crackers. Det tog ikke ti sekunder af blive afhængig af dén kombination! Jeg forsøgte mig først med en købeversion af slagsen, men den var simpelthen for fed, og i dag blev der så tid til at eksperimentere selv. Og det bliver ikke meget nemmere end det her: Blend en god friskost/flødeost med dine favoritoliven (her grønne med rød peber i), lidt friskkværnet peber og en sjat citronsaft. Konsistensen bliver, så du nemt kan smøre den på lækkert brød, i en sandwich under lækkert kødpålæg fx eller på en god kiks; hvis du vil have den mere flydende til nogle lækre chips, kan du vende lidt creme fraiche i. Hvis du er til oliven, tror jeg du vil synes om denne anvendelse af dem – jeg selv går og venter på at kunne høste oliven direkte fra de 6 oliventræer hos vores gode venner her i Melbourne; super eksotisk, hvis du spørger mig :-).