chokolademuffin

 

Vi har en mælkeallergiker i familien, og når jeg selv er forkølet, holder jeg mig også langt væk fra alle mælkeprodukter. Og så skal der ofte findes alternativer, når trangen til noget sødt melder sig. Som i dag, hvor den søde tand også kaldte på chokolade – og masser af det. Så jeg gav mig i kast med en opskrift, der kan vendes sammen i løbet af et lille kvarters tid, og som ikke indeholder hverken mælk eller smør. Jeg kom kokosmel og 50 g grofthakket, mørk chokolade i, og det tog kagerne på ingen måde skade af; næste gang vil jeg prøve med lidt nødder og revet citronskal. Så altså endnu en nem opskrift, der nemt kan varieres. Konsistensen er lettere svampet med en sprød overflade, og chokoladeintensiteten gjorde alle glade, så giv den et forsøg, hvis du på en kold fredag (eller lørdag :-)) får lyst til noget sødt, der hurtigt kan langes over bordet.